Momentum ampullen

Momentum en diverse aanvullingen. Als u graag op dieet wilt en wilt afvallen, dan is Momentum een goede optie. U gebruikt Momentum op het moment dat het u uitkomt, u kunt dus zelf uw startdatum bepalen.

U neemt elke dag een ampul van Momentum. Deze doen, in combinatie met een gezond eetpatroon en leefwijze, op snelle wijze hun werk. De meeste gebruikers verliezen de overtollige kilo’s meestal snel.

Naast de ampullen neemt u ook dagelijks de voedingssupplementen volgens voorschrift in. Zelfs met een gezond eetpatroon kan het moeilijk zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. U krijgt een volledig pakket met Momentum ampullen en de bijbehorende tabletten, voor een compleet pakket.

Recensies Momentum ampullen

Mieke, 34 jaar, wilde 8 kilo kwijt:

Ik vond het een prettig idee dat ik de capsules bij de ampullen kreeg. Als je op dieet bent, eet je zo gezond mogelijk, maar ik vind het prettig dat mijn lichaam alle voedingsstoffen binnen kreeg, plus net dat beetje extra. Ik merkte het verschil direct! Uiteindelijk ben ik alle kilo’s kwijt geraakt en het mooiste is… ze blijven er ook af!

Albert, 56 jaar, wilde 10 kilo kwijt:

De laatste jaren kon ik merken dat de kilo’s eraan vlogen en een stuk makkelijker bleven zitten dan toen ik nog jonger was. Op advies van een vriend van mij ben ik Momentum gaan proberen. Ik vond het makkelijk te doen en binnen no time was ik op mijn streefgewicht! De combinatie van de capsules en ampullen vond ik erg prettig.

Wendy, 35 jaar, wilde 7 kilo kwijt:

Tijdens mijn zwangerschap heb ik niet gelet op wat ik at. Ik vond dit HET moment om eens niet bezig te zijn met afvallen. Na de bevalling kreeg ik echter de grote klap… er zaten nog vele kilo’s aan! Nadat ik even gespeurd had op internet, kwam ik Momentum tegen. Onder het mom van: “We zullen wel eens zien of dit werkt” begon ik met de kuur. Toen ik eenmaal klaar was, was ik als een kind zo blij! Als ik ooit weer wil afvallen, dan bestel ik meteen weer Momentum ampullen en capsules.

Momentum en HCG

Momentum is een natuurlijk product en is gemaakt van natuurlijk ingrediënten, onder andere LCarnitine. Het is dus totaal wat anders dan ‘HCG’!!

Momentum  een wondermiddel?

Nee. Laat u niet verleiden door reclames die zeggen dat afvallen alleen lukt met tabletten. Dit werkt niet. Een gezonde levensstijl is ook erg belangrijk om af te vallen. Veel gebruikers van Momentum kuur geven aan dat het afvallen met deze kuur makkelijk gaat, dan het afvallen zonder de kuur.

Momentum  bestellen

Wilt u de ampullen en de tabletten van Momentum bestellen? Vult u dan snel het contactformulier in. U kunt hier ook eventuele vragen stellen.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem