Disclaimer Bio-HCG-kuur.nl

Disclaimer www.bio-hcg-kuur.nl


Opgemaakt per 25-10-2015.

Alle door ons verstrekte informatie op deze website (www.bio-hcg-kuur.nl) is geen aanbod, advies of financiële dienst. De verstrekte informatie is gebaseerd op bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht op het gebied van gezondheid, afslanken en de bio hcg kuur en momentumkuur in het bijzonder. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid en volledigheid van alle informatie over de besproken diëten, kuren, afslankmethodes en alle andere informatie. De verstrekte informatie kan op ieder moment worden gewijzigd. Indien u voorstellen tot wijzigingen heeft, vragen wij vriendelijk contact met ons op te nemen.

Aansprakelijkheid

Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij kunnen niet garanderen dat onze website zonder fouten is gemaakt. Wij aanvaarden hierom op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de besproken en verstrekte informatie. Ook kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt, of vanwaar verwezen wordt naar deze site (www.bio-hcg-kuur.nl).

Copyright

Iedere bezoeker van deze website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de op deze site gegeven informatie. Teksten mogen niet gekopieerd of overgenomen worden. Copyright ligt bij de auteurs van deze website. Indien u teksten van deze website wenst te gebruiken, wordt u verzocht eerst contact met ons op te nemen.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem