Eetschema

Eetschema tijdens Momentum

Zodra je de de vloeistof van Momentum via de tabletten inneemt, start je met afvallen. Je lichaam gaat daar direct mee aan de slag. De hersenstam heeft namelijk de instructie gekregen om energie te halen uit je eigen vetreserves. Door de verbranding van je vetreserves nemen de vetophopingen af en val je dus effectief, snel en veilig af. Naast het innemen van Momentum, dien je een licht dieet te nuttigen. Dit dieet schrijven we je simpelweg voor zodat je de minimale hoeveelheid aan aanvullende voedingsstoffen binnen krijgt. Uiteraard brandt je lichaam vet op, dus voor de gewone energie voorziening heb je alles al in huis. Daarnaast eet je een licht eiwitrijk dieet. Eiwitten zijn belangrijk aangezien deze worden omgezet in aminozuren en deze worden weer omgezet in andere eiwitten die nodig zijn voor verschillende belangrijke lichaamsfuncties. Door het volgen van ons eenvoudige eetschema tijdens de Momentum dieet, kun je op een snelle en makkelijke manier afvallen.

Eetschema na Momentum

Na het volgende van de Momentum met het eenvoudige eetschema, stop je dus met de verbranding van lichaamsvetten. Dit betekent eveneens dat je weer meer moet gaan eten. Je lichaam heeft weer vers voedsel voor de energie voorziening nodig. In drie tot zes weken na de Momentum, begeleiden we je om een nieuw eetpatroon op te bouwen. Dit nieuwe eetschema houdt in dat je gezonde producten gaat combineren tot lekkere maaltijden. Gezonde producten zijn producten die je lichaam voldoende energie en mineralen geven, echter geen negatieve bijwerkingen als aanwas van vetophoping hebben. Gezond voedsel en gezonde maaltijden combineer je uit zuivelproducten, groeten, fruit, vis en noten. Onze site en brochure geven je tips over hoe je lekkere gezonde vullende maaltijden kunt samenstellen. Uiteraard zul je zelf ook op zoek moeten gaan naar aanvullende recepten, maar wij geven je de eerste aanzet om gezond te laten eten.

Je huidige gewicht vasthouden

Je bent wat je eet. Een simpele slogan, maar compleet waar. Eet je veel verzadigde vetten dan zul je er ook zo uitzien. Vaak ben je te zwaar, heb je geen gezonde conditie en zie je er ongezond uit. Momentum met het strikte eetschema en de begeleiding in het verkrijgen van een nieuw eetschema levert je een nieuwe levenswijze en lifestijl. Je houdt je nieuwe gewicht simpel in stand door gezond te eten, door meer te bewegen en te sporten. Je lichaam ziet er geweldig uit en dat mag gezien worden. De Momentum begeleiding heeft je tot jouw ideaal gewicht gebracht, en jij zult er dan ook alles aan doen om dit perfecte resultaat in stand te houden.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem