Ervaringen met Momentum

Valt u daadwerkelijk af met Momentum?

Waarschijnlijk heeft u al veel gelezen over het Momentum en nu bent u benieuwd of al die mooie verhalen ook werkelijk kloppen. Zijn er mensen echt 10 kg afgevallen in 27 dagen? Hebben mensen echt geen last van honger? Is het dieet goed vol te houden? Hieronder kunt u verschillende reacties en opmerkingen lezen van mensen die Momentum hebben gevolgd.

Zijn mensen echt afgevallen?

Uit bijna elke reactie blijkt dat mensen zijn afgevallen. De ene persoon is 6 kg afgevallen en de ander 12 kg. Hoeveel kg je afvalt is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen gewicht. Er zijn ook mensen die niks afgevallen zijn, vaak is in deze gevallen sprake van: "je niet aan het dieet houden", waardoor de kuur niet op een juiste manier gevolgd is.

 

Lees hier ervaringen van onze Momentum gebruikers

Het Momentum dieet

De meeste mensen die het dieet hebben gevolgd geven aan dat ze het dieet best makkelijk vol vonden te houden. Vooral in het begin vonden ze het dieet goed te doen. Ze gaven hiervoor meerdere redenen aan. Het is bijvoorbeeld al een stok achter de deur dat je veel geld hebt gestoken in de Momentum, dus dan ga je je natuurlijk ook aan het dieet houden. En het schijnt dat het hongergevoel inderdaad een stuk minder is dan normaal. De meeste mensen die namelijk aan het dieet beginnen hebben al meerdere diëten geprobeerd, dus zij weten wel hoe vervelend het kan zijn om hongergevoelens te ervaren.

Wat sommige mensen negatief vinden aan het dieet is dat het weinig en eenzijdig eten lijkt. Dat is het echter niet. Een voorbeeld van een reactie: ‘Tja, ik mag dus maar erg weinig. Ik leef op broccoli (soep) met bleekselderij en rundergehakt, sla, prei (ook in soep, zo vind ik het niet te pruimen) En asperges (soms ook soep) Kortom erg eenzijdig maar ik heb navraag gedaan en dat maakt gelukkig niet uit. Ik heb geen honger, dus wat dat betreft goed vol te houden.’

Sommige mensen krijgen ook trek in dingen die ze juist niet mogen eten, zoals een koolhydraatrijk en vetrijk product, bijvoorbeeld een cracker met volvette kaas. Waarschijnlijk is dit ook iets psychologisch, want iets wat niet mag is natuurlijk veel interessanter dan iets wat wel mag (denk maar terug aan je jeugd).

Kosten van de kuur

Het Momentum dieet van 27 dagen kost aardig wat geld, bekijk hier de prijzen.

De meeste mensen vinden dit veel geld voor een dieet. Echter, veel mensen geven ook aan dat ze nu wel echt af zijn gevallen en dat ze dan graag het geld er voor over hebben gehad. Het is natuurlijk ook een relatief makkelijke manier om af te vallen en veel mensen kiezen liever voor de makkelijke en snelle weg. Het zijn dus meerdere afwegingen die mensen maken: lukt het me om op een gewone manier af te vallen, wil ik snel afvallen, etc.

Na afloop van het dieet

De meeste mensen geven aan dat ze het het lastig vinden als de 27 dagen zijn afgelopen. Ze hoeven zich niet meer aan een dieet te houden, waardoor ze weer soms in hun eigen eetgewoontes vervallen. Ook gaan ze vaak veel dingen snoepen die ze tijdens het dieet juist niet mochten eten. Om na de 27 dagen zelf de discipline te houden om niet te veel te gaan eten, hebben wij tips die echt helpen.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem