Spray

Andere methode met HCG: Bio HCG spray

Wij verkopen geen spray. Wij adviseren de 27 dagen kuur Momentum.

Wanneer met Momentum beginnen

Wanneer is het veilig om met Momentum te beginnen? Belangrijke vraag, maar vaak weet je zelf al het antwoord omdat je jezelf elke dag in de spiegel bekijkt. Een indicator is de Body Mass Index waarde van je lichaam. Die waarde bereken je door je gewicht twee maal te delen door je lengte: 85 kg / (1.95 * 1.95) = 22.3. Deze waarde moet tussen de 18.5 en 24.9 liggen, dan heeft je lichaam voldoende vetreserves echter je ziet het niet echt. Zit je echter tussen de 25.0 - 29.9 heb je zichtbaar te veel vetophopingen en boven de 30.0 heb je een serieus overgewicht probleem. Je moet dus afvallen. Dat kun je goed doen met Momentum en een gepast dieet.

Wanneer stoppen met Momentum

Wij adviseren om de kuur af te maken. Alle 24 ampullen moet u innemen. Heeft u eerder uw gewenste lichaamsgewicht bereikt? Neem dan contact op met ons op voor een persoonlijk advies.

Gepast dieet

In de periode dat je Momentum gebruikt, eet je volgens een strikt menu. De menu richtlijnen vind je bij de kuur.

Onze brochure informeert je over lekker eten, echter niet vet. Na het dieet kun je wel vetten eten, echter dat zijn dan onverzadigde vetten die goed zijn voor je lichaam en bloed. Deze vind je gewoonlijk in voedsel als noten en vis. Vlees zul je zoveel als mogelijk trachten te vermijden. Momentum zal zijn werk doen en je wilt dan ook dat je lichaam op dit prachtige gewicht blijft.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem