Hoe werkt Momentum?

Momentum is een ver doorontwikkeld product, een lifestyleprogramma, wat inmiddels wereldwijd aangeboden wordt.

Wij zijn van mening dat afslanken slechts één is, en slank blijven twéé!

Die laatste mogelijkheid bieden wij u met Momentum, wij willen graag dat u het 3 fasen traject onder professionele begeleiding doorloopt om de kans van slagen slank te blijven en dus blijvend anders te eten zo groot mogelijk te maken.

Daarom bieden wij ondersteuning en online begeleiding aan, per email of telefoon. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen die de Momentum kuur gebruiken.

Momentum kuur

Momentum is een afslankkuur waar veel mensen gebruik van maken en die bekend staat om een simpele doch effectieve werking. In tegenstelling tot veel van deze afslankkuren is Momentum anders dan de rest. Hierdoor is het een afslankkuur die zeker de moeite waard is om te proberen wanneer andere afslankkuren niet blijken te werken. Hier leest u meer over de Momentum en de werking ervan.

Het voordeel van  Momentum

Een van de voordelen van Momentum is dat u met deze kuur alleen overtollig vet kwijt raakt. Hierbij kunt u denken aan dijen, bovenbenen, buikvet, billen en bovenarmen. Daarnaast verliest u bij het afvallen geen spierweefsel en vetten die uw lichaam eigenlijk wel nodig heeft. Ook het feit dat de kuur het hongergevoel onderdrukt is erg prettig aangezien dat bij veel diëten vaak een demotiverende factor is.

De voordelen van Momentum in het kort:

  • Korte duur van de kuur
  • Verbluffende resultaten
  • Geen spiermassa verliezen
  • Makkelijk motivatie op te brengen

Kern van Momentum

De kern van  Momentum is dat het een snel werkende afslankkuur is waarbij alleen overtollig vet verdwijnt. Daarnaast geeft de kuur u energie en maakt het u fitter. Het resultaat is verbluffend, het is een natuurlijk product en bovendien heeft de kuur een positieve werking op uw mentale gestel.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem