Online afslank begeleiding

Wij zijn van mening dat afslanken slechts één is, en slank blijven twéé!

Momentum is naast een effectieve afslankkuur, een lifestyleprogramma, wij willen graag dat u het 3 fasen traject onder professionele begeleiding doorloopt om de kans van slagen slank te blijven en dus blijvend anders te eten zo groot mogelijk te maken.

Daarom bieden wij ondersteuning en online begeleiding aan, per email of telefoon. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen die de Momentum kuur gebruiken.

Wilt u ook online afslank begeleiding met Momentum? Om goed voorbereid en effectief af te slanken informeren we je en begeleiden we je online tijdens de Momentumkuur. Goede informatie verstrekking is in deze belangrijk omdat je moet weten wat je te wachten staat en wat je moet doen. Je kunt informatie bij ons vragen voordat je de kuur begint zodat je weet waaraan je begint. Bovendien zul je mogelijk gedurende de kuur en stabilisatie periode vele vragen hebben. Wij beantwoorden deze vragen bij de afdeling Veel gestelde vragen en begeleiden jou zo in jouw afslankproces. De meeste gebruikers komen middels onze adviezen tot een mooi en stabiel afslank resultaat.

Concreet betekent deze online support:

  • Online weeg support
  • Gezonde recepten
  • Nieuwsbrief
  • Veel gestelde vragen

Je vindt dit alles zodra je inlogt op de website. De inlog ontvang je bij jouw bestelling. Wat kan je daar dan mee? Bij de online weegsupport kan je bijvoorbeeld jouw voortgang bij het afslanken makkelijk bijhouden. Tevens publiceren wij gezonde recepten. Heb jij een recept dat jij wilt delen? Mail dan de redactie via het Contact formulier.

Afvallen met Momentum doe je zo en met onze professionele begeleiding kom je snel tot een prachtig resultaat.

Begeleiding tijdens Momentum

Op het moment dat je begint met Momentum heb je mogelijk nog vragen te over. Hoe werkt de Momentum vloeistof en hoe kan ik het effectief innemen? Waaruit bestaat het dieet dat ik naast de Momentum kuur moet nuttigen? Belangrijke vragen. Van ons krijg je alle steun en medewerking. Het is onze bedoeling om jou snel te laten afvallen, met een goed gevoel daarbij natuurlijk. Hand in hand ga jij samen met ons jouw afslankperiode tegemoet en leggen wij jou uit wat voor eten je tijdens de kuur moet nuttigen. Ok, het zal niet veel zijn wat je eet, maar het is meer dan voldoende. Je lichaam gebruik namelijk de overtollige vetreserves als energiebron...

Begeleiding na Momentum

Op het moment dat je bent gestopt met Momentum, omdat je lichaam op het gewenste gewicht is gekomen, zal je lichaam weer energie halen uit voedsel. Dat betekent dat je meer moet gaan eten. Wij adviseren je daarbij om gezonde en gebalanceerde maaltijden te bereiden die je op dit ideale gewicht houden. Je wilt niet gaan jojo-en en dus zijn onze adviezen een uitkomst om te komen tot een gepast eetpatroon. Snoep verstandig eet een appel is een devies die we allemaal kennen. Fruit, groente, zuivelproducten, vis en noten zijn dus ook belangrijke voedingsbronnen voor jou lichaam zonder dat je verder verzadigde vetten tot je neemt. Hierover kun je ons zonder meer benaderen, omtrent wat je moet eten en wat juist niet.

Algemene begeleiding en contact

Voor al jouw vragen omtrent de Momentum methode, de werking van Momentum vloeistof en de maaltijden tijdens en na de kuur kun je ons zonder meer benaderen. Onze online deskundigheid en de Momentum afslankspecialisten staan voor je klaar. Ons belang is dat je snel en vertrouwt afvalt in je eigen woon omgeving. Met onze adviezen kom je goed de kuur door, op basis van een licht vetvrij dieet. Daarnaast geven we je uitgebreid advies omtrent welke producten je na de kuur het beste kunt gebruiken in je voeding. Lekker eten is belangrijk, wij hebben dan ook vele recepten voor je klaar staan. Bij afslank vragen kun je ons van Momentum altijd online benaderen. Ons afslank begeleidingsteam staat voor je klaar.

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem