Momentum kuur

Oorzaken van overgewicht en blijvend 'te dik' zijn

Probleem met veel vet aan je lichaam is dat je er zo lastig vanaf komt, dat je gezondheid erop achteruit gaat en dat je mogelijk nog meer vet gaat kweken. Je voelt je niet gezond en je zit niet lekker in je vel. Je wilt niet meer zo doorgaan, er moet verandering in je leven komen. Dan is dit het moment om daar iets aan te doen.

Momentum is een andere manier om veilig en efficiënt van de opgehoopte vetten af te komen. Hoe je dat doet? Heel simpel! Hieronder leggen we je uit waarom dat Momentum zo goed werkt en hoe je dit verder goed kunt combineren met een licht dieet.

Waarom werkt Momentum zo effectief?

Momentum is een betrouwbaar en veilig afslank middel om snel en effectief van de pondjes af te komen. Onze kuur duurt 27 dagen.

Wat moet je nu nog eten tijdens Momentum?

In principe eet je weinig, en toch precies genoeg. Je zult een vetvrij, koolhydraat arm maar eiwit rijk menu eten. Waarom moet je nu eigenlijk dan toch nog veel eiwitten eten. De eiwitten worden namelijk door je lichaam omgezet in aminozuren die weer eiwitten aanmaken voor verschillende belangrijke lichaamsfuncties. Wij zullen je dan tijdens de kuur ook adviseren tot het eten van de juiste combinatie van producten. Uiteraard is alles wat je eet per dag dan niet veel. Je krijgt echter voldoende binnen om normaal te blijven functioneren.

Wat moet je nu eten nadat je Momentum hebt gevolgd?

Je bent mooi afgevallen in 27 dagen. Je lichaam ziet er weer goed uit, vetkuiltjes en vetophopingen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Je voelt je dan ook weer lekker. Maar je bent er nog niet. Nadat je de kuur hebt gevolgd dien je 3 tot 6 weken een aanpassingsperiode te volgen om je lichaam tot rust te laten komen, en om je lichaam aan het nieuwe gewicht te laten wennen. In de stabilisatie periode proberen wij je een eetpatroon bij te brengen die aansluit bij je nieuwe 'ik'. Je zult merken dat je minder eet. Je zult verzadigde vetten mijden (deze zijn namelijk een van de boosdoeners) en meer zuivelproducten, noten, vis, groeten en fruit tot je nemen. Lekker eten is hierbij ook belangrijk, maar weet wat je eet.

Na de stabilisatie periode

Je bent erg tevreden met jezelf. Je nieuwe 'ik' straalt. Je schaamt je niet meer. Je wilt dit ook laten zien. Je sport meer en denkt na over wat je eet. Je lichaam en je gewicht is het resultaat van een ideale mix van het innemen van Momentum ampullen en een uitgebalanceerd dieet. De

Momentum is dan ook geschikt voor iedereen met een hoge Body Mass Index waarde. We willen allemaal van die lovehandles af. Je wilt weer lekker in je lichaam zitten. Dat kan met Momentum . Denk je dat je teveel gewicht hebt en er kunnen her en der wat kilootjes af, bel dan. Of bestel meteen! Jij zult vrij snel zien dat er toch nog een prachtige 'ik' in jouw lijf zit!

vergrootglas
  • Binnen 27 dagen afvallen
  • Natuurlijke afslankkuur
  • Complete kuur met extra's
  • Gratis bezorging in NL
  • Online begeleiding

Bestellen

Contactgegevens

Momentumkuur

Bio-HCG-kuur

Postadres:
Schrijnwerkerlaan 25 
3828 XB Hoogland
Nederland

Klantenservice:

Ma t/m vr 09.00u - 17.00u

+31 (0)33 - 489 05 10

Email via ons contactformulier

Veilig betalen

Multisafepay Betaalsysteem

Betaalmethoden Multisafepay Betaalsysteem